0040(752)515424 rezervari@excursii-delta.ro

Excursie Mila 23-Caraorman-Sfantu Gheorghe

 • Plecare din Tulcea
 • Timp: 10-11 h
 • Mai - Septembrie
 • 12 Persoane / ambarcatiune
Ora de plecare: 9:00-10:00;
Ora de intoarece: 20:00-21:00;
Durata excursiei: 10- 11 ore;
Pret:  300 lei / persoana;
In fiecare zi din saptamana.

🍽️ Trăiește Experiența Completa în Delta Dunării!

#DeltaDunarii #AventuraNaturii #PădureaCaraorman #MasăTradițională

Turistii care isi propun sa evadeze cateva zile in natura si sa se sustraga de la stresul cotidian, pot opta pentru excursii Delta Dunarii. Unul dintre traseele pentru care pot opta pentru a petrece timp de calitate este Crisan – Caraorman – Sf. Gheorghe.

Aceasta aventura minunata urmareste un traseu complex, cu plecare pe Canalul 26, continuat pe Garla Sireasa, garla Sontea, pana la lacul Nebunu, lacul Baclanestii mari si ulterior la Lacul Fortuna. Continua pe canalul Sontea Lata,  canalul Olguta,  Mila 23, Dunarea Veche, Crisan,  Canal Caraorman, pentru a ajunge la  Caraoman sat (loc in care optional se poate vizita padurea si se poateservi masa), lacul Puiu, lacul Erenciuc, bratul Sfantu Gheorghe – gura de varsare a bratului in Marea Neagra. Intoarcerea in Tulcea se face pe bratul Sfantul Gheorghe.

În cadrul fascinantei excursii Crisan – Caraorman – Sfântu Gheorghe, oferim turistilor o oportunitate deosebită: să se bucure de o masă autentică, cu un cost suplimentar, și să exploreze misterioasa Pădure Caraorman. Descoperă deliciile locale și frumusețea naturii într-o singură aventură! 🌿🚤

Harta Traseu

 

🌳 Descoperă Natura Sălbatică a Deltei Dunării: Excursia Crisan – Caraorman – Sfântu Gheorghe! 🚤

Adaugă o notă specială aventurii tale cu o opțiune captivantă: o excursie în misterioasa Pădure Caraorman! Cu doar 40 de lei, poți alege să explorezi frumusețea naturală a acestei zone împreună cu un partener colaborator localnic din Caraorman.

🌿 Detalii Excursie la Pădurea Caraorman:

 • 🌲 Descoperă Natura Sălbatică: Pădurea Caraorman este un paradis natural, oferind o varietate de peisaje și flora și faună spectaculoasă.
 • 📷 Ocazie de Fotografii Unice: Capturați momente speciale în mijlocul naturii sălbatice, într-o experiență de neuitat.

🚣‍♀️ Rezervă Acum și Adaugă Magie Aventurii Tale! 🌟

#DeltaDunarii #CrisanCaraormanSfantuGheorghe #ExcursieNatura #DescoperaDelta #AventuraCaraorman

De ce acest traseu in Delta Dunarii este atat de special?

Excursia pe canalul Crisan are, inevitabil, un impact emotional puternic. Experientele inedite si foarte atractive prin unicitatea lor vor ramane in memoria turistilor care oricand isi vor dori sa repete experienta. De astfel, intr-o asemenea excursie Delta Dunarii aparatul de fotografiat, un telefon smart si un incarcator solar de rezerva sunt accesorii obligatorii pentru a surprinde speciile de pasari in habitatul lor natural, vegetatia specifica Deltei Dunarii si peisajele superbe.

In localitatea Caraorman, un sat traditional din inima Deltei, se afla si sanctuarul pasarilor, prima si cea mai accesata platforma birdwatching din tara. Turistii vor avea nevoie de un binoclu, de o luneta si de multa rabdare pentru a urmari pasarile si pentru a asculta trilul lor.Dupa ce poposesc putin in aceasta localitate, traseul va continua spre lacul Puiu, Puiulet, Rosu si Rosulet, ideale pentru practicarea pescuitului si pentru momente de relaxare suprema in natura virgina, inca neexplorata. Totodata, turistii pasionati sa urmareasca pasarile pot sa vada egrete, lopatari, lebede si pelicani precum si alte specii de pasari acvatice.

Acest traseu este recomandat pentru turistii care doresc sa evadeze din cotidian, sa fuga efectiv de stres pentru a petrece ore frumoase in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, ci doar ascultand muzica pasarilor si clipocitul pestilor.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice este Mila 23, loc considerat inima Deltei, un paradis pentru pescari si pentru pasionatii de birdwatching. Locuit de pescari lipoveni, Mila 23 este unul din cele mai cunoscute sate pescaresti si pitoresti din Delta, fiind un excelent punct de reper pentru a descoperi Delta.

Turistii care vor alege acest traseu Delta Dunarii vor ramane cu amintiri memorabile si isi vor dori sa revina. Traseul este parcurs cu ambarcatiuni solide, rapide, confortabile, protejate de vant, ploaie si soare.

🌊 Explorare și Delicii în Delta Dunării: Excursia Crisan – Caraorman – Sfântu Gheorghe! 🚤

Bucură-te de o incursiune captivantă prin peisajele uimitoare ale Deltei Dunării în cadrul excursiei noastre către Crisan, Caraorman și Sfântu Gheorghe. Oferindu-ți o experiență autentică, vei descoperi frumusețea naturii și vei savura delicii locale la o pensiune primitoare, partenerul nostru local.

🍽️ Opțiuni Culinare de Excepție:

 • Opțiunea 1 – “Gustați Aromele Deltei” – 80 lei/persoană:

  • 🍲 Felul 1: Storceag / Ciorba de peste, preparată cu ingrediente proaspete din apele Deltei.
  • 🐟 Felul 2: Peste prăjit, o specialitate culinară cu adevărat autentică.
  • 🍰 Desert: O delicatesă dulce pentru a-ți încheia experiența culinară în stil.
 • Opțiunea 2 – “Arome Tradiționale” – 60 lei/persoană:

  • 🍲 Felul 1: Ciorba de pui ala grec, o explozie de arome din bucătăria tradițională.
  • 🍗 Felul 2: Piept de pui, gătit cu măiestrie pentru o experiență suculentă.
  • 🍰 Desert: O delicatesa rafinată pentru a-ți răsfăța papilele gustative.

🌱 Opțiuni Personalizate la Cerere:

 • Suntem aici pentru a satisface orice preferințe alimentare. La cerere, pregătim cu bucurie preparate de post (vegetariene) pentru a se potrivi gusturilor tale.

🏞️ Pauza Gastronomică într-un Loc Autentic:

 • Pensiunea noastră colaboratoare locală oferă nu doar savoarea bucatelor, ci și o atmosferă autentică și primitoare specifică Deltei Dunării.

🤝 Colaborare Locală pentru Experiențe Autentice:

 • Locația mesei nu este a noastră, ci a unui colaborator localnic, garantându-ți autenticitatea și ospitalitatea zonei.

🚣‍♀️ Rezervă Acum și Descoperă Gusturile și Priveliștile Deltei! 🌟

#DeltaDunarii #ExperientaCulinara #CrisanCaraormanSfantuGheorghe #NaturaSiGastronomie #DescoperaDelta

Poze din Excursie

Rezerva acum!