0040(752)515424 rezervari@excursii-delta.ro

Excursie Mila 23-Letea-Sulina-Marea Neagra

  • Plecare din Tulcea
  • Timp: 11 h
  • Mai - Septembrie
  • 12 Persoane / ambarcatiune
Ora de plecare: 9:00-10:00;
Ora de intoarece: 20:00-21:00;
Durata excursiei: 11 ore;
Pret:  249 lei / persoana;
In fiecare zi din saptamana.

Unul din cele mai fascinante locuri din Delta Dunarii, Padurea Letea, este destinatia favorita a turistilor interesati sa petreaca o zi in aer liber, sa poata admira toate frumusetile Deltei – de la pasari frumoase pana la cai salbatici, nuferi si pelicani. In acest traseu organizat in cadrul unor fabuloase excursii Delta Dunarii, turistii vor descoperi o biodiversitate uimitoare, dar si posibilitatea de a ramane cu filmari si cu fotografii deosebite.

Traseul Mila 23-Letea-Sulina are o durata de aproximativ 11 ore, timp in care turistii vor fi introdusi in atmosfera placuta a acestei zone si in care vor putea face popasuri pentru a se bucura de aerul curat si pentru a admira vietuitoarele cu care Mama Natura a inzestrat aceasta minunata zona.

Excursia porneste din Tulcea, continua pe Canalul 36 si Garla Sireasa, Garla Sontea,  lacurile Nebunu,   Baclanestii Mari si Fortuna, canalul Sontea Lata, canalul Olguta  Mila 23 – Dunarea Veche. Ulterior, traseul continua pe Canalul Eracle, lacul Trei Iezere, lacul La amiaza, Lacul Bogdaproste, Dunarea Veche, Canalul Magearu, Sat Letea, canalul Cardon, Sulina, gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, Bratul Sulina  si, in final, din nou Tulcea.

Va puteti plimba pe traseul complet in imagina de mai jos.

Harta Traseu

 

Prin excursii Delta Dunarii, turistii isi pot da intalnire cu o parte de rai

Fara doar si poate, turistii dornici de aventura vor avea posibilitatea de a descoperi una dintre cele mai frumoase si atractive zone din Delta Dunarii, urmand un traseu pe care care s-au antrenat mari camponi, precum Ivan Patzaikin.

Salbaticia Deltei Dunarii frumos conturata de lacuri si de canale, naturaletea si simplitatea satului Letea si padurea subtropicala cunoscuta in intreaga lume pentru  unicitatea ei, in padurea Letea sunt ingredientele principale ale acestui traseu care va ramane memorabil pentru turisti.

De ce este atat de interesanta si de fascinanta Padurea Letea? In primul rand pentru ca este o rezervatie naturala uluitoare, o arie protejata de interes national, cunoscuta de numerosi turisti si vizitata de foarte multi straini pentru frumusetile pe care le ascunde. Aceasta padure este un obiectiv turistic important si incepe din nordul satului Letea. Caii salbatici de aici au fost subiectul filmului documentar “Caii salbatici din Delta Dunarii” si pot fi admirati acum de orice turist curios cu ajutorul ghizilor cu experienta, in cadrul unui safari cu caruta.

Pranzul pescaresc care se poate servi in Letea se va dovedi o alegere perfecta pentru turistii care doar au auzit sau au vazut la televizor vorbindu-se despre preparatele traditionale pescaresti din Delta. In sat turistii pot manca cele mai bune specialitati traditionale din peste gatite si chiar servite la localnici acasa, pentru doar 70 de lei.

Excursia de o zi se organizeaza intr-un ritm lent, pe un vas cochet, comod si sigur.

 

Poze din Excursie

Rezerva acum