0040(752)515424 rezervari@excursii-delta.ro

Excursie Mila 23 – Sulina

  • Plecare din Tulcea
  • Timp: 9 h
  • Mai - Septembrie
  • 12 Persoane / ambarcatiune
Ora de plecare: 8:00-11:00;
Durata excursiei:  9 ore;
Pret: 219 lei / persoana;
In fiecare zi din saptamana.

Excursia de Mila 23 – Sulina incepe de pe frumoasa faleza a Tulcei ce poarta numele marelui Ivan Patzaichin si se continua pe canalul 36, Garla Sireasa, unde găsim pereți de vita de vie sălbatica ce se cătară pe salciile de pe mal. Pornim apoi agale printre covoarele de plante pe garla Sontea si oprim in fata lacului Nebunu, unde cautam cu privirea starcii, sitarii, lebedele, si cormoranii ce isi duc veacul pe acest minunat lac strict protejat unde din pacate nu avem acces.

Traversam apoi lacul Fortuna unde speram sa gasim la masa vestitii pelicani . Ne continuam calatoria pe Canalul Vacaru – Lacul Vacaru – Lacul Ligheanca – Canalul Ligheanca – Canalul Catavia si ajungem la Mila 23. Aici puteti vizita muzeul satului cu vestitii lui campioni la caiac sau canotca sau, pur si simplu savura o cafea in inima deltei.

Din Mila 23 ne continuam calatoria pe Dunarea Veche catre vestita localitate Crisan, apoi pe bratul navigabil Sulina catre ultima asezare de pe batrana Dunare si anume Orasul Sulina.

Daca ne permite vremea, mergem sa vedem gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra si cu putin noroc poate zarim o pereche de delfini jucausi.

In Sulina putem opta pentru a merge la plaja sau pentru a vizita orasul port.
Ne intoarcem pe bratul Sulina inapoi catre Tulcea.

Traseu Excursie Mila 23- Sulina

Rezerva acum