0040(752)515424 rezervari@excursii-delta.ro

Excursie Mila 23

  • Plecare din Tulcea
  • Timp: 4-5 h
  • Mai - Septembrie
  • 12 Persoane / ambarcatiune

Poze din Excursie

Ora de plecare: 8:30-16:00;
Durata excursiei: 4- 5 ore;
Pret:  200 lei / persoana;
In fiecare zi din saptamana.

🌿 Descoperă Magia Deltei Dunării la Mila 23 – O Experiență de Neuitat! 🚤

Delta Dunarii este una dintre putinele minuni cu care Romania se poate mandri pe plan international, unul dintre locurile care este vizitat de turistii straini pentru frumusete, unicitate, pentru atmosfera linistita, pentru flora, fauna si, bineinteles, pentru pescuit si ospitalitatea oamenilor.

Unul dintre cele mai des vizitate locuri din Delta Dunarii este satul Mila 23, satul campionului Ivan Patzaichin, unde turistii pot vizita Muzeul Lotcii, pot face o plimbare si socializa cu localnicii si pot servi un 🍽️  pranz traditional pescaresc asa cum numai oamenii locului stiu sa il prepare.

Nota: Vezi avea posibilitatea de a alege fie meniul de peste la un pret de 80 lei/ persoana, fie meniul de pui la 60 lei/ persoana. 

Harta Traseu

 

Cele mai importante avantaje oferite de o excusie la Mila 23

Satul Mila 23 din comuna Crisan este un loc traditional pescaresc, care se afla exact in inima Deltei, aproape de bratul Sulina. Intre Mila 23 si satul Crisan exista numeroase lacuri frumoase si bogate in peste, pasari, nuferi si alte frumuseti pe care turistii nu trebuie sa le rateze. Satul este renumit si pentru ca aici s-a nascut Ivan Patzaichin, cel mai cunoscut canoist cvadruplu campion olimpic.

Itinerariul excursiei al carui pret porneste de la 200 de lei de persoana si dureaza aproximativ 5 ore este extrem de frumos si de interesant. Se pleaca din Tulcea, astfel incat turistii sa se poata plimba pe canalele Dunarii catre un obiectiv cu adevarat deosebit.

Prin urmare, condusi de ghizi experimentati, pornind din Tulcea, turistii vor avansa pe canalul 36, vor traversa Lacul Nebunu, Baclanesti si lacul Fortuna. Ulterior, vor naviga pe canalul Sontea Lata si Olguta, poposind la Mila 23 pentru cateva zeci de minute. In aceste zeci de minute turistii pot vizita muzeul, pot lua satul la pas si pot opta pentru un pranz traditional pescaresc.

In sat, pescuitul este activitatea de baza a localnicilor. Una dintre atractiile satului este reprezentata de Manastirea Stipoc, singura manastire din Delta Dunarii, un loc primitor, un mic paradis, o oaza in care turistii se pot reface dupa o zi torida. Manastirea ofera si locuri de cazare pentru cei care se decid ca, dupa aceasta excursie la Mila 23, sa isi petreaca zile frumoase in pace, liniste si rugaciune.

Asadar, excursia la Mila 23 este o oportunitate pentru orice turist care doreste sa viziteze Delta Dunarii, sa descopere toate frumusetile de aici si, bineinteles,localnicii primitori. Mila 23 este unul din cele mai cunoscute sate din Delta, fiind situat la jumatatea distantei intre Tulcea si Marea Neagra.

Localnicii din Mila 23 sunt de nationalitati diferite, ucrainieni, rusi, turci si mai ales lipoveni, familii care au cate cate o barca pe care o pot folosi pentru pescuit, in scop turistic, sau pentru a ajunge la destinatiile in care isi doresc sa se deplaseze.

Aerul curat, minunatia culorilor, splendoarea naturii, stolurile de egrete, de pelicani sau cormorani, concertele broastelor si clipocitul apei sunt doar cateva dintre motivele pentru a vizita satul Mila 23.

🍽️ Opțiuni Delicioase 

Vei avea ocazia să te relaxezi și să savurezi preparate locale autentice la una dintre cele mai primitoare pensiuni din zonă. Alege între două opțiuni delicioase, create cu pasiune pentru a satisface cele mai rafinate gusturi:

Opțiunea 1 – “Gustații Aromele Deltei” – 80 lei/persoană:

  • 🍲 Felul 1: Storceag / Ciorba de peste, un deliciu bogat și aromat.
  • 🐟 Felul 2: Peste prăjit, preparat cu măiestrie și prospețime desăvârșită.
  • 🍰 Desert: O surpriză dulce pentru a încheia cu stil.

Opțiunea 2 – “Delicii Cu Pui ” – 60 lei/persoană:

  • 🍲 Felul 1: Ciorba de pui ala grec, o explozie de arome.
  • 🍗 Felul 2: Piept de pui, gătit cu grijă pentru o textură suculentă.
  • 🍰 Desert: O surpriza pentru a-ți îndulci ziua.

🌱 Opțiuni Vegetariene Disponibile la Cerere

Suntem dedicați să îți oferim o experiență personalizată. 

Așteptăm cu nerăbdare să te bucuri de o zi magică în Delta Dunării, explorând frumusețea naturală și savurând autenticitatea gastronomiei locale la Mila 23!

🚣‍♀️ Rezervă Acum și Descoperă Magia Deltei! 🌟

#DeltaDunarii #ExperientaUnica #Mila23 #GastronomieLocala #NaturaSiAventura

Rezerva acum