0040(752)515424 rezervari@excursii-delta.ro

Excursii pentru grupuri

Una din minunile lumii si, implicit, ale tarii noastre, Delta Dunarii ar trebui vizitata cel putin o data in viata. Turistii care pretuiesc natura, straini si romani, deopotriva, sunt atrasi de aceasta zona minunata, plina de peisaje impresionante, de pasari rare, de cai salbatici, de specii de pesti interesante, cu o flora impresionanta cum nu mai poate fi gasita nicaieri in Romania.

Cei care doresc sa evadeze din banalul si din stresul cotidian au la indemana o solutie sigura: isi pot rezerva cateva zile pentru a pleca impreuna cu familia, cu prietenii, sau pur si simplu cu un grup de oameni cu care impartasesc aceleasi interese si idei, in Delta Dunarii. Delta poate fi vizitata atat vara, cat mai ales primavara, sau in lunile de toamna.

Primavara este considerata perioada cea mai potrivita pentru excursiile in grupuri efectuate de catre turisti in Delta. Este anotimpul in care natura renaste, pomii inverzesc, pasarile clocesc, natura prinde viata. Singurul inconvenient pentru vizitarea Deltei primavara este pentru pescari, care se confrunta cu perioada prohibitiei. Insa, excursiile cu barca sau cu vaporul si vizitele in satele cu specific pescaresc sunt recomandate, cu atat mai mult ca primavara tantarii nu sunt deranjanti, iar caldura nu este sufocanta.

De ce sa alegi excursii Delta Dunarii. Cat de ofertante sunt?

Turistii care isi propun sa viziteze Delta Dunarii sunt atrasi de flora si fauna. Aicipot vedea specii unice de plante si rase rare de animale, in plus, Delta Dunarii, a doua delta ca marime din Europa, este raiul pasarilor.

In Delta Dunarii traiesc peste 300 de specii de pasari rare, insa si specii comune, precum tiganusi, egrete, pelicani, lisite, cormorani sau starci. Nu numai pasarile sunt atractia principala, ci si mamiferele, precum pisica salbatica, vulpea, mistretii, caprioarele si, mai ales, caii salbatici. Delta adaposteste peste 3450 de specii de animale si peste 1700 de specii de plante.

Cele mai reusite excursii in Delta Dunarii se fac in grupuri, cu ghizi

Este important de stiut ca turistii vor avea nevoie de ghizi cu experienta pentru a depasi cu succes obstacolele reprezentate de rauri, raulete, mlastini, insulite, canale si pentru a vizita acest paradis al florei si al faunei. Ghizii organizeaza  excursii atat pentru turistii individuali, cat si pentru grupuri, pentru a strabate intinderile de apa acoperite de nuferi, pentru a admira pelicanii si alte specii de pasari interesante care completeaza acest peisaj mirific.

In functie de cerere, organizam excursii in orice loc din Delta Dunarii. De exemplu, conducem grupurile de turisti pana in satul Letea sau Mila 23, cele mai cunoscute si mai apreciate din aceasta zona, insa si pe alte trasee deosebit de atractive.

Turistii care ne aleg pot pleca in cautarea cailor salbatici din padurea Letea si pot sa viziteze sate in care timpul s-a oprit parca in loc in urma cu cateva sute de ani si care nu mai inainteaza, fiind pastrate traditii si obiceiuri stravechi.